SYL (DK)

• Post-Hardcore
• Territory : Europe
• Booking : jens@audiblemusic.dk
• Home Town : Copenhagen

SYL er et gennemborende liveband opstået i en tid uden livemusik.

Det københavnske Post-Hardcore band blander det bedste fra punkens verden med indflydelser fra blandt andet Noise Rock og Hardcore.

Bandet opstod da de 2 venner Andreas (trommer) og Benjamin (vokal) vågnede efter en alvorlig brandert brygget på norsk punk og finsk pebermyntelikør og måtte konstatere at de begge havde ordet SYL tatoveret stort henover brystet. 

Detaljerne om hvorfor det lige præcist var ordet SYL der skulle foreviges i blæk står fortsat hen i tågerne, men til gengæld havde de nu navnet på det band de endnu ikke vidste skulle eksistere.

Tekstuniverset berører alt fra ungdommens ængstelighed til maskulinitet og skrøbelighed imens Benjamin Clemens aggressive vokal trækker en melodisk tråd igennem det støjende bagtæppe.

Med et voldsomt udtryk og deres hårdtslående melodiske punk tager SYL dig med ind i et univers der opfordrer til at give følelserne frit løb…

Medlemmer:
Andreas Grønne (trommer), Benjamin Clemens (vokal), Benjamin Grønne (bas), Emil Adalsteinsson (guitar) & Gustav Brønnum (guitar).