Dying Hydra (DK)

• Heavy Sludge
• Label : Narshadaa rec./Virkelighedsfjern a.o
• Territory : Europe
• Booking : jens@audiblemusic.dk
• Home Town : Copenhagen

ENGLISH

Dying Hydra [ˈdaɪɪŋ ˈhaɪdrə] – a three-tentacled specimen of Hydra – arisen from the sludgy undergrounds of Copenhagen.
The beyond-heavy trio – paralyze the audience with their heavy and immensely dirty soundscapes.
All members of the band have more than a decade of experience on the Danish metal scene.

Together, as mortals, they unfold the devastating heavy music of the immortal Hydra.

DANISH

Dybt nede i en sonisk afgrund af slam og snavs har et bæst udviklet sig.Dying Hydra er en gigantisk trehovedet Hydra-opstået af den beskidte og klæbrige Københavnske undergrund.

Den ualmindelig tunge trio har sat sig forat lægge deres publikum ned med et knusende tungt og uhyre beskidtlydbillede–bakket op af svævende, originale, visuelle effekter, der opsluger virkeligheden.Sammen-som dødelige-producererde nu knusende tung musik i form af den udødelige Hydra.

Dying Hydra blev dannet i København i foråret 2018, og består af Lars Pontoppidan (guitar / vokal), PatrickFragtrup (guitar / vokal) og Tejs Kyhl (trommer). Bandets medlemmer har hver især mere end 10 års erfaring påden danske metalscene, hvor de tidligerestrejfede rundt med et nu opløst band.

Efter bandets medlemmer fandt sammen igen som trio-uden bas, men suppleret af oktavpedaler, der givertyngde i lydbilledet-opstod en ny styrke og inspiration, der materialiserede sig i det, der nu er blevet bandetskendetegnende gigant tunge og altopslugende atmosfæriske lyd.

Bandet har på trods af deres korte eksistensperiode allerede opnået at spille sammen med bands som Hatesphere (DK), Orm (DK), Alkymist (DK) og Primitive Man (US)–samt spillet til velbesøgte arrangementer på Loppen, Posten i Odense samt Northern Discomfort Fest m.fl.